Skrivekonkurranse: «isolasjon»

Er du glad i å skrive? Synes du det er vanskelig å bruke corona-tiden til noe konstruktivt? Forfatterskolen utlyser en skrivekonkurranse med temaet «isolasjon», med frist 1. april! Her burde også personer med funksjonsnedsettelser delta, spesielt hvis vi kan komme med noen perspektiver på det å være mer sårbare enn andre grupper under denne pandemien.

Utlysningstekst fra Forfatterskolens nettside:

– Hold hodet klart og hjertet varmt, sa Oslos byrådsleder i går. Vi er nå inne i en rar og skremmende tid, og i slike tider kan vi heldigvis snu oss til teksten. Å skrive kan fungere som en god virkelighetsflukt. Vi inviterer dermed til skrivekonkurranse – og håper mange vil delta!

  • 1.premie: Gratis manusutvikling av din tekst (105 000 ord), til en verdi av 7 800,
  • 2.premie: Gratis manusutvikling av din tekst (52 500 ord), til en verdi av 5000,
  • 3.premie: Gratis manusutvikling av din tekst (17 500 ord), til en verdi av 2 900,

Vi kårer tre vinnere

Her kan du lese mer om manusutviklingene (premien)

Temaet for konkurransen er: isolasjon

Temaet er bredt, her er mange tolkninger, vinklinger og sjangre tilgjengelig for deg. Kun fantasien kan sette grenser. Vi tar imot alle sjangre. Teksten kan være opptil 5 A4-sider. Alle tekster må leveres i Word/PDF, med skriftstørrelse 12

Innlevering og frist

FRIST for innlevering: 1.april 2020. Vinnerteksten vil bli publisert på Forfatterskolens nettside (dersom forfatteren samtykker).

Bilde: Brad Neathery, Unsplash

Bildebeskrivelse: Vi ser en ung mann med Adidas-kaps som skriver i en skrivebok