Introduksjon

Dobbel minoritet, dobbelt utsatt

Dobbel minoritet, dobbelt utsatt

Norges Handikapforbund Oslo har et informasjonsprosjekt gående i høst, hvor vi setter fokus på corona-situasjonen og det å ha en funksjonsnedsettelse og minoritetsspråklig bakgrunn. Prosjektet heter “Dobbel minoritet, dobbelt utsatt”, og innen året er omme så kommer vi til å lansere noen informasjonssider på nett på mange forskjellige språk, og en informasjonsplakat. Vi kommer også til å arrangere tre webinarer om aktuelle temaer og fem sosiale treff på nett.

Alle er velkomne til arrangementene uansett hvilken språklig bakgrunn du har! Du trenger ikke være redd for at du skal snakke feil, snakke for langsomt eller noe lignende. Dette gjelder selvfølgelig også deg som har en talehemning som en funksjonsnedsettelse.

Ønsker du tegnspråktolkning under de digitale arrangementene? Si ifra til oss, og så ser vi hvordan vi kan legge best til rette for dette med vår digitale plattform! Send en epost til bianca.lokkeberg (alfakrøll) nhf.no.

Informasjonsprosjektet er støttet av IMDi.

Program:

5. november kl 14: Sosialt treff

11. november kl 14: Sosialt treff

17. november kl 16.30, webinar: BPA under pandemien

Monica Haugen fra Norges Handikapforbund snakker om problemstillinger man kan møte på i brukerstyrt personlig assistanse (BPA) nå i corona-situasjonen.

19. november kl 14.30: Sosialt treff

23. november kl 17, webinar – Shahram Ariafar: Rollen som pårørende

Vi møter Shahram Ariafar, som skal snakke om sine erfaringer som forelder, med alle gleder og utfordringer som følger med. Hvordan er livet nå under coronaen?

26. november kl 14: Sosialt treff

7. desember kl 18, webinar: Status for personer med funksjonsnedsettelser

Vi får besøk av Magnhild Sørbotten, leder i Norges Handikapforbund Oslo. Hva er status for personer med funksjonsnedsettelser, hvordan går det med oss? Hva har vært utfordringene vi har møtt på under pandemien, og har det vært særlige utfordringer for personer med minoritetsbakgrunn?

10. desember kl 14: Sosialt treff (lenke kommer)

Eventene foregår på dette digitale møterommet

 

Bildebeskrivelse: vi ser en brasiliansk mann i t-skjorte som sitter ved et bord, han har mørkt hår. Han smiler og ser ned på telefonen sin, ved siden av ham er det en datamaskin.

 

0 comments on “Dobbel minoritet, dobbelt utsatt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.