Oslo kulturnatt 16. september

16. september er det Oslo kulturnatt igjen, og vi gleder oss til over 200 gratis arrangementer over hele byen! De ulike arrangørene har selv fylt inn hva slags «Facilities» de har for inkludering, som f.eks. tilgjengelig inngangsparti, dette opplyses om i deres program på nett. Her finner du programmet

Bilde: Skjermdump fra programmet. Bildebeskrivelse: Vi ser arrangementet «Utekino på Tjuvholmen», i venstre hjørne ser vi overskriften «Facilities». Listet opp her ser vi punktene «HC-parkering i nærheten, Hovedinngangen uten trinn og høye terskler, HC-toalett, Mulig å komme rundt i lokalet/området med rullestol».

Det virker som de fleste arrangementene er tilgjengelige, gi oss gjerne beskjed hvis dere har negative erfaringer med manglende tilgjengelighet. Her er noen forslag fra vår side:

Opplev det nye Nasjonalmuseet kl 16-21, omvisninger og musikkinnslag

Filmvisning på Vega Scene kl 16-18, «Your name» av Makoto Shinkai

Filmvisning på SALT, Langkaia kl 18-19.40 og 21-22.40, «Døden på Oslo S»

Den universelle mannenLitteraturhuset kl 18-19

Utekino på Tjuvholmen kl 20-22, «Verdens verste menneske». Strandpromenaden 2

Klubbkveld på Kulturhuset kl 22-03. Gisle Ertesvåg i hivedrommet fra 22 og Bård Berg i Boksen fra kl 23

Bilde: NHF på Oslo Kulturnatt 2019. I midten ser vi Johannes Loftsgård, til venstre ser vi Bianca Løkkeberg.

Bildebeskrivelse: Tre mennesker i svarte T-skjorter med logoen til Oslo Kulturnatt 2019, som står utendørs. Til høyre en stående kvinne, i midten en mann i rullestol, til venstre en stående kvinne. Menneskene smiler, og i bakgrunnen ser vi noe sollys mot bakken og bygningene.

Forsidebilde: Yina Chan – Oslo Kulturnatt 2018

Bildebeskrivelse: glade mennesker deltar på utstilling og drikker øl. Kvinnen i sentrum av bildet ler, har krøllete rødt hår, briller og ring i nesen.