Menneskerettighetsgalleriet

Norges Handikapforbund inviterer til den tredje sendingen i Menneskerettighetsgalleriet, hvor de tar opp ulike temaer innunder fanen av menneskerettigheter! Sendingene varer i 30 minutter fra kl 11.30, og er perfekt som et lunsjinnslag i en travel dag.

Dagens programleder er forbundsleder Tove Linnea Brandvik, og hun skal ha en «skamløs prat» med Morten Hegseth, Ida Dignes og Marianne Knudsen. Hegseth vant Skamløsprisen i 2020 for sin serie Homoterapi, mens Dignes og Knudsen vant årets Skamløspris for podkasten Hemma.

Sendingen går live på Facebook kl 11.30, og du kan i etterkant finne sendingen her!

Se også de tidligere sendingene:

Menneskerettighetsgalleriet 29. april med Sigrid Bonde Tusvik, Inge Alexander Gjestvang fra FRI, Marianne Knudsen og Tove Linnea Brandvik

Menneskerettighetsgalleriet 6. mai med regissør Mari Storstein og Redd Barna, på temaet «Fritid for alle – uten fordommer». I tillegg til Storstein og Ane Aamodt fra Redd Barna, så møter vi Martine Eliasson og Sunniva Ørstavik fra NHF.

Forsidebilde: Max Social Management

Bildebeskrivelse: Vi ser artist Morten Hegseth stå i en trapp, han har lyst hår, skjegg og tatoveringer på armene. Han har svarte bukser, svart skjorte og et smykke rundt halsen.